För deltagare

För att delta i det digitala KOMMEK 19-20 augusti 2020 anmäler du dig här!

Pris: 2475 kr ex. moms (halva priset mot tidigare avgift).

Är du anmäld sen tidigare?
Som redan anmäld deltagare till det fysiska KOMMEK 2020 i Malmö blir du automatiskt avbokad. En kreditfaktura på den redan fakturerade avgiften kommer att skickas till dig. När du fått kreditfakturan, kontakta Arvato (kontaktuppgifter finns på kreditfakturan) för att lämna bankuppgifter. Glöm ej att anmäla dig på nytt. 

Vad händer när jag anmält mig till digitala KOMMEK?
Ett uppdaterat digitalt program, fyllt med kunskap och inspiration, ligger redan under fliken ”Program”. Du behöver inte anmäla dig till specifika seminarier utan du har möjlighet att hoppa mellan spår 1 och 2.
Den 18 augusti skickas ett mail ut med instruktioner i hur du deltar. 

Easyfairs/Malmömässan hanterar alla anmälningar och betalningar för KOMMEK.
Frågor kring anmälan? Hör av dig här!

KOMMEK 2020 genomförs digitalt!

Coronakrisen innebär att vi kommer att ha mycket små chanser att kunna genomföra KOMMEK som planerat.
Det mesta talar tyvärr för att vi inte kan samla 3 000 människor på Malmömässan 19-20 augusti.

KOMMEK är Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor. Konferensens betydelse som kunskapsdelare och nätverksforum är alldeles för stor för att vi ska ställa in.

Därför ställer vi nu om – och genomför KOMMEK 2020 enbart som webbkonferens.

Coronakrisen innebär att de ämnen vi diskuterar på KOMMEK blivit ännu viktigare. Det har större betydelse än någonsin att vi delar kunskap och erfarenheter med varandra och att vi slår vakt om de platser där vi kan diskutera framtiden på ett intelligent och fördjupande sätt.

Nu genomför vi KOMMEK via webben och ser till att dra nytta av alla smarta knep för att nätverka och kunskapsdela digitalt. Vi hoppas och tror att du vill följa med oss på resan.

Din röst, dina tankar och din kunskap behövs – nu mer än någonsin. Tillsammans skapar vi det digitala KOMMEK 2020. Välkomna!

PS/ Bokade hotellrum (som bokats via KOMMEK) kommer att avbokas automatiskt. Om du önskar behålla din hotellbokning, meddela detta till Kommek2020@malmomassan.se.

Biljetter

2-dagars digital konferens
2475 kr ex. moms

Vad händer nu?
Vi har anpassat KOMMEK:s program till vårt nya digitala format. Du kan redan nu se det nya programmet under fliken "program".
Om du redan är anmäld sedan tidigare – se instruktioner under fliken "för deltagare".