För deltagare

Du bokar din hotellövernattning i samband med anmälan till KOMMEK.

Anmälan

Priser

Deltar endast den 19 augusti: 3 850 kr
Deltar endast den 20 augusti: 2 750 kr
Deltar både 19 & 20 augusti: 4 950 kr

OBS! Alla priser är ex moms.

Bokningsregler

Anmälan samt hotellbokning är bindande. Vid förhinder är ni naturligtvis välkomna att skicka en ersättare i den anmäldes ställe, förutsatt att ni anmält detta till oss på kommek2020@malmomassan.se senast fyra dagar innan arrangemanget.

Deltagares anmälningsavgift för KOMMEK betalas tillbaka om konferensen måste ställas in före sommaren. För hotellbokningar som gått via KOMMEK gäller hotellens avtal och avbokning minst sex veckor innan för full återbetalning.
Vi följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer och riktlinjer noga.

Din entrébricka, som ger dig fritt inträde till alla seminarier och utställningen skickas till dig med post veckan innan konferensen. Välkommen till KOMMEK!
Vid frågor gällande registreringen kontakta oss på kommek2020@malmomassan.se

För utställare gäller de avbokningsregler som framgår av avtalet för monterhyra. För ytterligare information vänligen kontakta Easyfairs, hannele.jaanson@easyfairs.com.

Malmömässan – nu ännu bättre

Malmömässan är en modern mötesanläggning byggd 2012 som kan vara värd för alla typer av evenemang så som mässor & utställningar, stora eller små möten, nationella och internationella kongresser samt företagsevenemang. Vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste tekniken för att kvalitetssäkra arrangemangen som genomförs.

Vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste tekniken för att kvalitetssäkra arrangemangen som genomförs. Hela byggnaden är utrustad med bredbandsanslutning upp till 100 Mbit/s och trådlöst nätverk.

Lokalen ligger i det populära Hyllieområdet nära Öresundsbron med utmärkta kommunikationer. Det mest bekväma sättet att resa är att använda de moderna tåg som stannar ett stenkast från anläggningen vid Hyllie station. Hit går tåg från både Köpenhamn och hela Sverige.

Läs mer på malmomassan.se