För utställare

KOMMEK blir digitalt!

Regeringen har beslutat att stoppa alla sammankomster som samlar fler än 50 personer efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten.
Beslutet gäller tills vidare och något slutdatum har inte angetts.

KOMMEK är Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor. Konferensen och utställningens betydelse som kunskapsdelare och nätverksforum är dock alldeles för stor för att vi inte ska mötas helt och hållet.
Med tanke på rådande COVID-19 situation har KOMMEK och dess partners därför valt att ställa om till en digital konferens 19-20 augusti. Avsikten är att genomföra KOMMEK 2022 i fysiskt format på Malmömässan.

COVID-19 innebär att de ämnen vi diskuterar på KOMMEK blivit ännu viktigare. Det har större betydelse än någonsin att vi delar kunskap och erfarenheter med varandra och att vi slår vakt om de platser där vi kan diskutera framtiden på ett intelligent och fördjupande sätt.
Nu genomför vi KOMMEK via webben och ser till att dra nytta av alla smarta knep för att nätverka och kunskapsdela digitalt. Vi hoppas och tror att du vill följa med oss på resan och att vi har möjlighet att ses om inte allt för lång tid igen.

Inte redan bokat en plats? Anmäl dig till webbkonferensen fr.o.m 11 maj. All info hittar du inom kort här på hemsidan.
Din röst, dina tankar och din kunskap behövs – nu mer än någonsin. Tillsammans skapar vi det digitala KOMMEK. Välkomna!

PS/ Bokade hotellrum (som bokats via KOMMEK) kommer att avbokas automatiskt. Om du önskar behålla din hotellbokning, meddela detta till Kommek2020@malmomassan.se

 

 

 

De avbokningsregler som framgår av avtalet för monterhyra gäller. För ytterligare information vänligen kontakta Easyfairs, hannele.jaanson@easyfairs.com.

 

Hannele Jaanson
Sälj-och projektansvarig
Tel: 08-506 650 95 Mobil: 072-397 07 98
Email: hannele.jaanson@easyfairs.com