Om Kommek

KOMMEK är sedan 1985 landets största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. På KOMMEK möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer. Tillsammans skapar vi Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor under två inspirerande och engagerande dagar i Malmö.

KOMMEK lyfter ämnen som är högaktuella för såväl tjänstemän som förtroendevalda inom kommunerna och regionerna i Sverige. Tonvikten ligger på ekonomi och styrning, men spännvidden under seminarierna är mycket stor.

På KOMMEK får du den omvärldsbevakning du behöver för att hänga med i den aktuella politiska debatten och de nationella samhällsdiskussionerna.

Du möter en bredd i ämnena du inte ser på någon annan konferens och med över 3 500 deltagare är KOMMEK ett fantastiskt forum för nätverkande och en unik mötesplats. Vi är ditt fönster mot framtiden!

KOMMEK arrangeras av Kommunalekonomernas Förening (KEF), Sveriges Kommuner och Regioner, Region Skåne och Malmö Stad i samarbete med MalmöMässan.

KOMMEK 2020 genomförs digitalt!

Coronakrisen innebär att vi inte har möjlighet att kunna genomföra KOMMEK som fysisk träff.

KOMMEK är Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor. Konferensens betydelse som kunskapsdelare och nätverksforum är alldeles för stor för att vi ska ställa in.

Därför ställer vi nu om – och genomför KOMMEK 2020 enbart som webbkonferens.

Coronakrisen innebär att de ämnen vi diskuterar på KOMMEK blivit ännu viktigare. Det har större betydelse än någonsin att vi delar kunskap och erfarenheter med varandra och att vi slår vakt om de platser där vi kan diskutera framtiden på ett intelligent och fördjupande sätt.

Nu genomför vi KOMMEK via webben och ser till att dra nytta av alla smarta knep för att nätverka och kunskapsdela digitalt. Vi hoppas och tror att du vill följa med oss på resan.

Din röst, dina tankar och din kunskap behövs – nu mer än någonsin. Tillsammans skapar vi det digitala KOMMEK 2020. Välkomna!

Biljetter

2-dagars digital konferens
2475 kr ex. moms

Vad händer nu?
Vi har anpassat KOMMEK:s program till vårt nya digitala format. Du kan redan nu se det nya programmet under fliken "program".
Om du redan är anmäld sedan tidigare – se instruktioner under fliken "för deltagare".   

Frågor om anmälan? Hör av dig till support@trippus.se