PwC

PwC erbjuder inom ramen för sina tjänster mot offentlig sektor kommuner, regioner, offentliga bolag och statlig sektor hjälp med att utveckla sin verksamhet genom att tillhandahålla de främsta experterna inom revision, rådgivning och utbildning. Vi drivs av att skapa värde för våra kunder och svensk välfärd och det gör vi genom att kombinera vår djupa verksamhetskunskap och erfarenhet från offentlig sektor med marknadens främsta metoder för organisations- och processutveckling i en digital kontext.

I anslutning till KOMMEK bjuder vi även in till Visionära Arenan den 21 augusti. Här erbjuds du som förtroendevald analyser och intressanta föredrag kring hur samhällsutvecklingen ställer krav på samverkan mellan olika aktörer för att lösa framtidens välfärd. Läs mer på www.pwc.se/sv/events/visionara-arenan.html

Om du har frågor till oss är du välkommen att kontakta oss som du hittar på vår hemsida, https://www.pwc.se/offentligsektor

KOMMEK 2020 genomförs digitalt!

Coronakrisen innebär att vi kommer att ha mycket små chanser att kunna genomföra KOMMEK som planerat.
Det mesta talar tyvärr för att vi inte kan samla 3 000 människor på Malmömässan 19-20 augusti.

KOMMEK är Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor. Konferensens betydelse som kunskapsdelare och nätverksforum är alldeles för stor för att vi ska ställa in.

Därför ställer vi nu om – och genomför KOMMEK 2020 enbart som webbkonferens.

Coronakrisen innebär att de ämnen vi diskuterar på KOMMEK blivit ännu viktigare. Det har större betydelse än någonsin att vi delar kunskap och erfarenheter med varandra och att vi slår vakt om de platser där vi kan diskutera framtiden på ett intelligent och fördjupande sätt.

Nu genomför vi KOMMEK via webben och ser till att dra nytta av alla smarta knep för att nätverka och kunskapsdela digitalt. Vi hoppas och tror att du vill följa med oss på resan.

Din röst, dina tankar och din kunskap behövs – nu mer än någonsin. Tillsammans skapar vi det digitala KOMMEK 2020. Välkomna!

PS/ Bokade hotellrum (som bokats via KOMMEK) kommer att avbokas automatiskt. Om du önskar behålla din hotellbokning, meddela detta till Kommek2020@malmomassan.se.

Biljetter

2-dagars digital konferens
2475 kr ex. moms

Vad händer nu?
Vi har anpassat KOMMEK:s program till vårt nya digitala format. Du kan redan nu se det nya programmet under fliken "program".
Om du redan är anmäld sedan tidigare – se instruktioner under fliken "för deltagare".