Om Kommek

KOMMEK är sedan 1985 landets största och ledande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. På KOMMEK möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer. Tillsammans skapar vi Sveriges viktigaste möte för offentlig sektor under två inspirerande och engagerande dagar.

KOMMEK lyfter ämnen som är högaktuella för såväl tjänstemän som förtroendevalda i Sveriges kommuner och regioner. Tonvikten ligger på ekonomi och styrning, men spännvidden under seminarierna är mycket stor.

På KOMMEK får du den omvärldsbevakning du behöver för att hänga med i den aktuella politiska debatten och de nationella samhällsdiskussionerna.

Du möter en bredd i ämnena du inte ser på någon annan konferens. KOMMEK ett fantastiskt forum för nätverkande och en unik mötesplats. Vi är ditt fönster mot framtiden!

KOMMEK arrangeras av Kommunalekonomernas Förening (KEF), Sveriges Kommuner och Regioner, Region Skåne och Malmö stad i samarbete med Malmömässan.

 

I stället för presenter till talarna valde KOMMEK 2022 att stödja Ukraina genom att skänka en gåva till Barnfonden för varje anmäld deltagare.