Q&A

I ditt bekräftelsemail finns en QR-kod, det är din biljett. Visa upp den vid ankomst till KOMMEK och din namnbricka skrivs ut direkt. Den finns även att hitta under ”Mina Sidor” i registreringslänken.

Cirka 2 veckor före KOMMEK får du ett mail från oss med din digitala biljett. Den gäller under perioden 14-15 augusti 2024, på alla tåg och bussar inom lokaltrafiken i Malmö (bara i Malmö?)

Boende bokar du enkelt i registreringslänken. Är du redan anmäld så kan du gå in och lägga till boende under ”Mina Sidor”. Sista dag för garanterad bokning av hotellrum är den 12 maj.

Gå in på ”Mina Sidor” för att justera dina val. Sista dag för ändringar är 1 augusti

Ja, det finns garderob för både väska och jacka men för att undvika köbildning ber vi dig, om möjligt, lämna väskan på hotellet.

Du är automatiskt anmäld till minglet genom din anmälan till KOMMEK.

Första dagen kan det bli köbildning till registreringen eftersom de flesta deltagarna kommer på samma gång. Vi rekommenderar dig att komma i god tid till Malmömässan, gärna 1 tim före invigningen för att undvika de längsta köerna. Dag 2 är köerna kortare och du kan komma senare till ditt första seminarie.

Invigning och avslutning sker på Malmö Arena som ligger precis mitt emot Malmömässan med ett gångavstånd på cirka 2 min. Det är tydligt skyltat och det finns personal på plats för vägvisning. Här kommer även några av seminarierna genomföras.

Du gör dina seminarieval i samband med anmälan till KOMMEK. Är du redan anmäld kan du i efterhand, via ”Mina Sidor”, gå in och välja dina seminarier. Seminarieprogrammet beräknas bli klart i april, vi meddelar när det är klart för val.

I mån av plats går det bra att ändra dina val. Detta gör du under ” Mina Sidor”.

Som deltagare på KOMMEK har du fri tillgång att ta del av utbudet som våra utställare presenterar. Vi serverar kaffe i utställningen.

Ja. I år kommer vi lansera en konferensapp som du enkelt laddar ner till din Android eller Iphone. I den kommer du hitta all nödvändig information för att göra ditt besök på KOMMEK så enkelt och smidigt som möjligt. Information kring hur du laddar ner och använder appen kommer ca 2 veckor före KOMMEK.

Ja, det ska du göra.

En faktura genereras automatiskt när registreringen är slutförd. Tänk på att ha ert Peppol-ID tillgängligt för att på ett enkelt sätt ange era fakturauppgifter. Om du vill ha en e-faktura (EDI), eller om ditt företag är verksam inom den offentliga sektorn, behöver vi skicka en e-faktura till dig. Börja med att fylla i ditt PEPPOL-ID, om du inte kan det så testa med ert GLN-nummer, annars kolla med ekonomiavdelningen på ditt företag.

Tillhör man en organisation utan Peppol-ID går det bra att uppge sina fakturauppgifter manuellt genom klicka på ”Jag har inte mitt Peppol-ID”

Om det gäller frågor kring din anmälan är du välkommen att höra av dig till kommek2024@easyfairs.com. Har du frågor kring innehåll och program är du välkommen att höra av dig till ewa.brathe@meetx.se. Har du frågor kring utställningen är du välkommen att kontakta lisa.forsberg@easyfairs.com