Hotell

Scandic Stortorget

Med Stortorget utanför dörren och Malmös restaurangdistrikt Lilla Torg precis runt hörnet är detta den perfekta platsen för att utforska staden. Du har nära till allt som Malmö har att erbjuda av såväl kulturella attraktioner som kulinariska upplevelser. Om du letar efter ännu mer, ligger Malmö centralstation bara ett stenkast från vårt hotell. 6,5 km till Malmömässan.

Adress: Stortorget 15

kommek

Scandic Triangeln

Scandic Triangeln har 20 våningar med stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö. När du bor hos oss kan du även hålla dig i form i hotellgymmet, varva ned i bastun eller unna dig en spa-behandling. Både flygbussar, lokalbussar och tåg finns runt knuten. 5,1 km till Malmömässan

Adress: Triangeln 2

kommek

Scandic S:t Jörgen

Du bor mitt i stadskärnan, bara en kort promenad till många av stadens sevärdheter. Efter en dag fylld med upplevelser i bagaget kan du återfå styrkan med ett bastubad eller rensa hjärnan med hjälp av våra redskap i gymmet. Om du hellre föredrar ta det lite lugnt är du välkommen att slå dig ner i vår lobby. 6,2 km till Malmömässan

Adress: Stora Nygatan 35

kommek

Scandic Malmö City

Hotellets lobbyrestaurang är en naturlig mötesplats för hotellets gäster såväl som för stadens invånare. Sov ut, träna i gymmet eller låna ett par gåstavar och upptäck Malmö till fots. Våra stora, fräscha hotellrum är alla utrustade med kokvrå alternativt fullt utrustat kök. Hotellet ligger vid kanalen, nära Gustav Adolfs Torg och shoppingen på Södra Förstadsgatan.

Adress: Kaptensgatan 1

Hotel Noble House

Svanenmärkt hotell i Malmö som ligger på allra bästa läge vid Gustav Adolfs torg och i direkt anslutning till gågatan med stans bästa shopping utanför dörren. Malmö centralstation ligger inom 10 minuters promenad och populära Lilla Torg med alla härliga restauranger hittar du ett stenkast från vårt hotell i Malmö. 5,8 km till Malmömässan.

Adress: Per Weijersgatan 6

kommek

Elite Plaza Hotel

På den soligaste sidan av Gustav Adolfs Torg i Malmö finns Elite Plaza Hotel, nära shopping och nöjen. Hotellet med den vackra vita fasaden erbjuder bekväma rum med luftkonditionering. Här finns gym och bastu samt gastropuben The Bishop Arms. 4,9 km till Malmömässan.

Adress: Gustav Adolfs Torg 49

kommek

Elite Hotel Esplanade

I hjärtat av Malmö, bland kullerstenar och pittoreska kvarter ligger eleganta Elite Hotel Esplanade. Besök hotellets Quan som är en av Malmös populäraste restauranger. Det är en kort promenad till Malmö Centralstation medan Lilla Torg och Malmös bästa shopping ligger direkt runt hörnet. 6,2 km till Malmömässan.

Adress: Mäster Johansgatan 15

kommek

Elite Hotel Savoy

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. 6,3 km till Malmömässan.

Adress: Norra Vallgatan 62

kommek

Malmö Arena Hotel

På bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats och 50 m till Malmömässan. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel.

Adress: Hyllie Boulevard 12

kommek

Clarion Collection Hotel Temperance

En unik hotellpärla i centrala Malmö. Här bor du i en anrik byggnad, ett stenkast från gågatan. Hos oss är både frukost, fika och kvällsmat inkluderat – varje dag! Hotellet ligger i stadsdelen Gamla Väster. Här, i stadens äldsta och charmigaste kvarter, hittas Malmös bästa designbutiker och konstgallerier. 5,9 km till Malmömässan.

Adress: Engelbrektsgatan 16

kommek

Comfort Hotel Malmö

Vi älskar annorlunda. Därför skapar vi en annorlunda mötesplats 128 steg ifrån Malmö C. I en skön mix av en 1800-tals saluhall med svindlande takhöjd och en modern inredning med rockkänsla. Barbershop, 160 kvm gym och en Playground med pingis och bordsfotboll. 6 km till Malmömässan.

Adress: Engelbrektsgatan 16

kommek

Quality View Hotel

Med grannar som Malmö Arena, MalmöMässan och Emporia köpcenter har du promenadavstånd till shopping, restauranger, konserter, mässor, utställningar och mycket mer. Kort sagt – en mötesplats i ordets verkliga betydelse. 700 m till Malmömässan.

Adress: Hyllie Stationstorg 29

kommek

Quality Hotel The Mill

Ligger i centrala Malmö, ett stenkast från gågata med butiker, restauranger och caféer. En knapp kilometers promenad till Möllevångstorget, Gustaf Adolfs torg och stadsbussar stannar direkt utanför dörren för att ta dig runt i Malmö.I hotellets bar och bistro kan du varva ner eller utmana din kollega i shuffleboard. 5,6 km till Malmömässan.

Adress: Amiralsgatan 19

kommek